Kanlı Ay Tutulması Ay Fotoğrafları : Iste Turkiye Ve Dunyadan Kanli Ay Tutulmasi Ndan Fotograflari / Tam tutulma saat 01.13'e kadar devam etti.

Kanlı Ay Tutulması Ay Fotoğrafları : Iste Turkiye Ve Dunyadan Kanli Ay Tutulmasi Ndan Fotograflari / Tam tutulma saat 01.13'e kadar devam etti.. 31 ocak 2018 akşamı ay tutulması, dünya ve ay arasındaki mesafenin en aza indiği güne denk geldi ve yaklaşık 150 yılda bir görülen süper kanlı mavi ay tutulması yaşandı. Yüzyılın en uzun ay tutulması ''kanlı ay'' için tüm dünya nefesini tuttu. 'kanlı ay' ise ay tutulması öncesi dünya'nın gölgesinin ay'a düşmesiyle oluşuyor. Dün gerçekleşen tutulma ülkemizde çok iyi bir şekilde gözlemlenemese de. Dünyanın ve türkiye'nin merakla beklediği süper kanlı mavi ay bir çok insan tarafından merakla izlendi.

Türkiye'de 20.10`da başlayıp 22.30`a kadar devam eden kanlı ay tutulması i̇sviçre, suriye, almanya, i̇talya, kuveyt, avustralya, brezilya ve hindistan`da objektiflere ise böyle yansıdı. Yüzyılın en uzun kanlı ay tutulmasının yaşandığındı dün gece dünyanın farklı köşelerinde objektiflere böyle yansıdı. Nadiren gözlemlenen bir doğa olayı olan kanlı ay tutulması, ay tutulmasının gündoğumu veya günbatımı ile çakışması şeklinde gerçekleşti. Gece yarısına kadar devam eden tam ay tutulması türkiye'nin her yerinden izlenebildi. Geçtiğimiz günlerde yaşanan ay tutulması esnasında çekilen en iyi ay tutulması fotoğrafları.

Tamamen Kizila Burunecek Turkiye Den De Izlenebilecek Olan Kanli Ay Tutulmasi Haftaya Gerceklesecek Onedio Com
Tamamen Kizila Burunecek Turkiye Den De Izlenebilecek Olan Kanli Ay Tutulmasi Haftaya Gerceklesecek Onedio Com from img-s2.onedio.com
Yüzyılın en uzun kanlı ay tutulması türkiye saat ile, 20.13'te başladı gece yarısı 02.30'a kadar devam etti. Kanlı ay tutulması ile ilgili etkileyici ve ücretsiz imajlar indirin. Ay ile dünya arasındaki mesafe 360 bin 198 kilometreye kadar inecek. Vatandaşlar kanlı ay ile aynı karede fotoğrafta olabilmek için adeta şekilden şekle girdiler. Yüzyılın en parlak kanlı ay tutulmasını görüntülemek i̇çin altın tavsiyeler. Dünyadan kanlı ay tutulması fotoğrafları. Türkiye'de 20.10'da başlayıp 22.30'a kadar devam eden kanlı ay tutulması i̇sviçre, suriye, almanya, i̇talya, kuveyt, avustralya, brezilya ve hindistan'da objektiflere ise böyle yansıdı. Ay'ın 103 dakika boyunca kızılımsı bir renge büründüğü 'kanlı' ay tutulması, dün dünyanın her tarafından uzay gözlemcilerinin ve fotoğrafçıların merak noktası oldu.

Vatandaşlar kanlı ay ile aynı karede fotoğrafta olabilmek için adeta şekilden şekle girdiler.

Dün gerçekleşen tutulma ülkemizde çok iyi bir şekilde gözlemlenemese de. 43 kanlı ay tutulması için ücretsiz fotoğraflar. Kanlı ay tutulması dünya'nın gölgesinin ay'ı tamamen karanlığa bürüyerek tam ay tutulması yaşandığı zaman gerçekleşir. Ay tutulmalarının oldukça süslü bu isimlerinin (kanlı, süper, kurt) nereden geldiğini merak ediyor olabilirsiniz. (21'inci yüzyılın en uzun 'kanlı ay tutulması' için geri sayım). Dünyanın dört bir yanında ay her zamankinden daha yakın ve parlak olmasının yanı sıra kırmızı ve mavi renklerini de gösterdi. 27 temmuz'da kanlı ay tutulmasını gözlemleyeceğiz. Merakla beklenen yüzyılın gök olayı kanlı ay tutulmasından dünyanın dört bir yanından çekilen karpostallık kareler ortaya çıktı. Kanlı ay tutulması türkiye genelinde de izlendi. Dünyanın ve türkiye'nin merakla beklediği süper kanlı mavi ay bir çok insan tarafından merakla izlendi. Aynı anda 3 ay tutulması birden gerçekleşti. Kanlı ay tutulması'nın ilk yarısı türkiye'nin batı bölgelerinde kısmen izlenebilirken, abd'den, afrika ve avrupa'dan tam olarak gözlemlenebildi. 'kanlı ay' ise ay tutulması öncesi dünya'nın gölgesinin ay'a düşmesiyle oluşuyor.

Kanlı ay tutulması ile ilgili etkileyici ve ücretsiz imajlar indirin. Büyük görsel şölene neden olan bu kozmik olayı kaçıranlar bir daha izlemek için 2033'ü beklemek zorunda. 43 kanlı ay tutulması için ücretsiz fotoğraflar. Yüzyılın en uzun kanlı ay tutulması türkiye saat ile, 20.13'te başladı gece yarısı 02.30'a kadar devam etti. Şehrin tarihi güzellikleriyle bir araya gelen kanlı ay kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Dunyadan Ay Tutulmasi Fotograflari Sayfa 1 Foto Galeri
Dunyadan Ay Tutulmasi Fotograflari Sayfa 1 Foto Galeri from www.yenigaste.com
Nadiren gözlemlenen bir doğa olayı olan kanlı ay tutulması, ay tutulmasının gündoğumu veya günbatımı ile çakışması şeklinde gerçekleşti. Kanlı ay tutulması dünya'nın gölgesinin ay'ı tamamen karanlığa bürüyerek tam ay tutulması yaşandığı zaman gerçekleşir. Bunlar arasından sizin iyi seçtiğimiz en iyi kanlı ay tutulması fotoğraflarını derledik. 27 temmuz'da gezegenimizin tek uydusu ay dünya'ya yakın bir konuma ulaşacak ve bu tarihte kanlı ay tutulması gerçekleşecek. Yüzyılın en uzun ay tutulması ''kanlı ay'' için tüm dünya nefesini tuttu. Kanlı ay tutulması ile ilgili etkileyici ve ücretsiz imajlar indirin. İstanbul'da 20.00'den itibaren doğması beklenen kanlı ay tutulması türkiye'nin her yerinden izlenebilecek. Yüzyılın en parlak kanlı ay tutulmasını görüntülemek i̇çin altın tavsiyeler.

(21'inci yüzyılın en uzun 'kanlı ay tutulması' için geri sayım).

Gece yarısına kadar devam eden tam ay tutulması türkiye'nin her yerinden izlenebildi. Kanlı ay tutulması hafızalara kazınan eşsiz görüntüler bırakarak yaşandı. Vatandaşlar kanlı ay ile aynı karede fotoğrafta olabilmek için adeta şekilden şekle girdiler. Aynı anda 3 ay tutulması birden gerçekleşti. Kanlı ay tutulması'nın ilk yarısı türkiye'nin batı bölgelerinde kısmen izlenebilirken, abd'den, afrika ve avrupa'dan tam olarak gözlemlenebildi. Kanlı ay tutulması fotoğrafları buraya. Yüzyılın en uzun ay tutulması ''kanlı ay'' için tüm dünya nefesini tuttu. Dünya'nın birçok farklı bölgesinden görülebilen kanlı ay tutulması i̇stanbul'da da çıplak gözle izlendi. Tutulma türkiye de dahil dünyanın birçok bölgesinden çıplak gözle izlendi. Dünyanın ve türkiye'nin merakla beklediği süper kanlı mavi ay bir çok insan tarafından merakla izlendi. Dünyanın ilgiyle takip ettiği kanlı ay tutulması, bu sabah başladı. Ticari kullanım için ücretsizdir ✓ atıfta bulunulmasına gerek yoktur ✓. Türkiye'den ve dünyanın farklı ülkelerinden kanlı ay tutulması fotoğraflarını derledik.

Kanlı ay tutulması dünya'nın gölgesinin ay'ı tamamen karanlığa bürüyerek tam ay tutulması yaşandığı zaman gerçekleşir. Vatandaşlar kanlı ay ile aynı karede fotoğrafta olabilmek için adeta şekilden şekle girdiler. Ay tutulmalarının oldukça süslü bu isimlerinin (kanlı, süper, kurt) nereden geldiğini merak ediyor olabilirsiniz. Ay tutulması, vatandaşlar ile yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekti. Dün gerçekleşen tutulma ülkemizde çok iyi bir şekilde gözlemlenemese de.

Yuzyilin En Uzun Kanli Ay Tutulmasi 27 Temmuz Da Yasam Fotolari Aksam
Yuzyilin En Uzun Kanli Ay Tutulmasi 27 Temmuz Da Yasam Fotolari Aksam from img3.aksam.com.tr
Yüzyılın en uzun kanlı ay tutulmasının yaşandığındı dün gece dünyanın farklı köşelerinde objektiflere böyle yansıdı. Türkiye'de 20.10`da başlayıp 22.30`a kadar devam eden kanlı ay tutulması i̇sviçre, suriye, almanya, i̇talya, kuveyt, avustralya, brezilya ve hindistan`da objektiflere ise böyle yansıdı. 27 temmuz'da gezegenimizin tek uydusu ay dünya'ya yakın bir konuma ulaşacak ve bu tarihte kanlı ay tutulması gerçekleşecek. Süper mavi kanlı ay tutulması denen bu gökyüzü olayını nasa canlı yayınladı. Kanlı ay tutulması ile ilgili etkileyici ve ücretsiz imajlar indirin. Kanlı ay tutulması türkiye genelinde de izlendi. Süper ay, gökyüzünde normal dolunaylardan biraz daha büyük ve parlak görünür. Dünyanın dört bir yanında ay her zamankinden daha yakın ve parlak olmasının yanı sıra kırmızı ve mavi renklerini de gösterdi.

27 temmuz'da gezegenimizin tek uydusu ay dünya'ya yakın bir konuma ulaşacak ve bu tarihte kanlı ay tutulması gerçekleşecek.

Gölgeli ay tutulması ise saat 02.12'de sona erdi. Yüzyılın en uzun kanlı ay tutulması türkiye saat ile, 20.13'te başladı gece yarısı 02.30'a kadar devam etti. (21'inci yüzyılın en uzun 'kanlı ay tutulması' için geri sayım). Türkiye'den ve dünyanın farklı ülkelerinden kanlı ay tutulması fotoğraflarını derledik. Büyük görsel şölene neden olan bu kozmik olayı kaçıranlar bir daha izlemek için 2033'ü beklemek zorunda. Dünyanın ilgiyle takip ettiği kanlı ay tutulması, bu sabah başladı. Tek uydusu olan ay'ın kızıl görüntüye büründüğü tam ay tutulması ile gerçekleşen kanlı ay tutulması'sı için nefesler tutuldu. Türkiye'de 20.10'da başlayıp 22.30'a kadar devam eden kanlı ay tutulması i̇sviçre, suriye, almanya, i̇talya, kuveyt, avustralya, brezilya ve hindistan'da objektiflere ise böyle yansıdı. Ticari kullanım için ücretsizdir ✓ atıfta bulunulmasına gerek yoktur ✓. Merakla beklenen yüzyılın gök olayı kanlı ay tutulmasından dünyanın dört bir yanından çekilen karpostallık kareler ortaya çıktı. Kanlı ay tutulması hafızalara kazınan eşsiz görüntüler bırakarak yaşandı. Dünyanın dört bir yanında ay her zamankinden daha yakın ve parlak olmasının yanı sıra kırmızı ve mavi renklerini de gösterdi. Tutulma, beraberinde unutulmaz fotoğrafları da getirdi.

Yüzyılın en uzun kanlı ay tutulmasının yaşandığındı dün gece dünyanın farklı köşelerinde objektiflere böyle yansıdı kanlı ay tutulması. Şehrin tarihi güzellikleriyle bir araya gelen kanlı ay kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Posting Komentar

0 Komentar